ANKARA / MAMAK - Mehmet Çekiç Ortaokulu

İlknur AKÇELİK - Okul Müdürü

1982 Ankara doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlamıştır. Lisans eğitimini Gazi Üniversite’si  Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Fen Bilgisi Öğretmenliği  bölümünde tamamlamıştır (2003). 2016 yılında Yüksek lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yetişkin Eğitimi Ve Yaşam Boyu Öğrenme Anabilim Dalı Yetişkin Eğitimi Bölümünde tamamlamıştır. ‘Yetişkin Eğitiminde Kadın Katılımı’ üzerine tez çalışması yürütmüştür. 2020-2021 Dönemi ‘ Diversity Farklılıklar İçinde Birliktelik’ Erasmus Projesine Proje yürütücüsü olarak görev almıştır. Bu kapsamda Barselona’da Europass Academy tarafından verilen  ‘Universal Desing for Learning (UDL) and Differentiated İnstruction: Adressing the Diverse Needs of All Students’ ve ‘Arts For The Inclusion of Migrants, Refugees and Disadvantaged Populations’ eğitimlerine katılmıştır.

2003-2021 yılları arasında Bitlis, Sakarya ve Ankara’da görev yapmıştır. 2022-2023 eğitim öğretim yılı itibari ile Mehmet Çekiç Ortaokulu müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk sahibidir.