ANKARA / MAMAK - Mehmet Çekiç Ortaokulu

ERASMUS+ ÖĞRENCİ SEÇİMİ DUYURUSU

Okulumuzda Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu 2023-1-TR01-K121-SCH000163080 " Z KUŞAĞINDA DİJİTAL ÖĞRETMEN" projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan ALMANYA yurtdışı öğrenci grup hareketliliği nedeniyle 7sınıflardan 3kız ve 3erkek öğrenci seçimi yapılacaktır. Aşağıdaki kriterlere uygun ve yapılacak yazılı sınavda başarılı alan öğrencilerin velileri ile yapılacak görüşmelerden sonra öğrenci seçim işlemi tamamlanacaktır. Sınav genel İngilizce, akademik başarı ve sosyal beceri alanlarında yapılacaktır. Kriterler şunlardır:

1. İngilizce dil becerisi iyi derecede olmak,kendini iyi ifade edebilmek,sosyal iletişim becerilerine sahip olmak,derslerinde başarılı olmak,sorumluluk sahibi olmak

2. Okulda düzenlemekte olan tarama ve genel denemelerde ilk 20ye girmiş olmak

3. Okul başarı ortalamasi 95ve üzerinde olmak

4. Projenin amaç,kapsamını bilmek ve araştırmayı sevmek

5. Öğrenci seçildikten sonra proje ekibi tarafından verilen proje ile ilgili görevleri zamanında yerine getirmek

6. Yurt dışına gitmeyi engelleyecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak

7. Disiplin cezası almamış olmak.

8. Yurt dışına çıkacak öğrencilerin özel harcamaları öğrenci velisi tarafından karşılanacaktır

9. Kesin olarak seçilen öğrencinin yurt dışı faaliyetinden vazgeçmesi durumunda yapılan harcamaların öğrenci velisi tarafından iadesi zorunludur.

10. Ziyarete katılacak öğrenci seçimi tamamlandıktan sonra seçim kriterlerine uymayan veya ziyaretten vazgeçen ( bilet alınmadan önce ) öğrenci yerine proje ekibi yeni öğrenci seçer.

11. Daha önce yurtdışı hareketliliklerine (yüz yüze ) katılan öğrencilerimiz aday olamayacaklardır .

NOT: 22 Mart CUMA günü aday öğrenciler ile mülakat yapılacak olup kesin sonuçlar 25 Mart PAZARTESI günü duyurulacaktır

Mülakat Çok Amaçlı Salonda YAPILACAKTIR. OKUL PROJE ÖĞRENCI SECIM KOMISYONU

Yayın: 21.03.2024 - Güncelleme: 21.03.2024 16:03 - Görüntülenme: 66