ANKARA / MAMAK - Mehmet Çekiç Ortaokulu

AVRUPA DİLLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ

Toplumu dil öğrenmenin önemi hakkında bilinçlendirmek, çokdilliği ve kültürler arası anlayışı geliştirmede dil öğrenmenin etkisine dikkat çekmek; okul içinde veya dışında, ister profesyonel ihtiyaçlar için isterse de okumak ya da eğlence ve seyahat amaçlı olsun hayat boyu dil öğrenimini teşvik etmek amacıyla Avrupa Konseyi, her yıl 26 Eylül'ü Avrupa Diller Günü (European Days of Languages ) olarak ilan etti.

Bu kapsamda okulumuz öğrencileriyle beraber Hangi Ülke?,  Merhaba Avrupa! etkinliklerini gerçekleştirmiştir.

Projeyi okulumuzda yürüten Fen Bilimleri öğretmenimiz Ayşegül KESEKLER  ve Teknoloji Tasarım öğretmeni Veli GÜL'e, teknoloji konusunda destek olan Bilişim Teknonojileri öğretmenimiz Nermin COŞKUN'a teşekkür ederiz.

Yayın: 27.09.2023 - Güncelleme: 27.09.2023 10:35 - Görüntülenme: 138